FANDOM


Twin Rebooted is een kloon van Vriendenland Rebooted, die draait in andere fantasie spellen met OP universium ondersteuning. het is bedacht door Bote.


Het Idee Edit

nadat Vriendenland New World populair werd, waren er mensen bang dat Vriendenland Rebooted Verlaten zou worden, of niet gered kon worden van het droom meisje! en Bote zat er mee dat twin zijn nut zou verliezen met New World als hoofd vriendenland.

dat kon opgelost worden met 1 oplossing:

Twin rebooted was bedacht, een beetje aangepast zodat het in andere werelden kan draaien met veel vrijheid! het heeft de zelfde regels als Vriendenland Rebooted, maar een paar twin regels die zeggen: rebooted blijft in het sterrestelse rebooted, en daarbuiten is het weer twin, en twin alleen. het project werd gekoppelt aan Vriendenland Center en Twin-Station op de dag dat het bedacht was!


Trivia Edit

  • door dat Twin Rebooted in het Twin Universe zit, is het mogelijk om crossovers te veroorzaken
  • Omdat twin rebooted IN een ander fantasie spel draait, kan het geen universiums beheren, tenzij dat er een speciale regel voor komt.
  • vanaf twin rebooted kun je onploffingen zien van de RP wereld! je kunt er echter niet vanuit vriendenland, je zult Planet Twin op roblox moeten spelen om er te komen als je het ECHT wilt
  • Op Planet Twin zijn er nu ook Realiteit kristallen voor Twin rebooted! deze zijn oranje, Vriendenland Rebooted heeft Groene realiteit krystallen

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.