FANDOM


Roel is de 2de Developer die dingen maakte op het Vriendenland Netwerk! Zijn eerste Creaties waren Vriendenland New World en Vriendenland Battle!

Vriendenland Battle Edit

Vriendenland Battle begon als een battle server met Vriendenland gebieden. het werkte op vanile Minecraft met behulp van commandblocks.

Er was ook een idee om het te hosten op een online server zonder Hamachi, hellaas is dit idee mislukt

Later wou Roel het een lichter alternatief worden voor Vriendenland Craft maken, om de verloren tijd in te halen, heeft hij een deel van de VL-Craft Engine te krijgen. VL battle introduceerde een automatisch invasion system, hoewel dit niet veel positieve reacties kreeg.

Vriendenland Battle is nog steeds een work in process


Vriendenland New World Edit

Nadat roel technische problemen met Vriendenland Rebooted zag, wou hij de fouten oplossen en een geheel nieuwe versie van Vriendenland Ontwikkelen.

Dit werd Vriendenland New World, met tips van Developer Bote (ook wel botebot of BB-1) heeft hij een website ontwikkeld, en heeft de developer Bote geprobeert maar gefaalt een digitale map te maken voor VL new world.

VL new world,s site is op [1] te vinden.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.